Şehit Ferdican Altunkaş Ortaokulu

Vizyon: Eğitim alanında öncü ve saygın bir kurum olmaktır.

Misyon: Etik ilkelerden ödün vermeden, çalışkanlığı ve saygınlığı ilke edinerek dürüst, çalışkan, erdemli bireyler yetişmesi için eğitim uygulamaları yapmaktır. Türk Milli Eğitimiminin temel amaçları ve genel ilkeleri doğrultusunda paylaşımcı, işbirliğine dayalı, yeniliğe açık bir yönetim anlayışı içinde eğitim öğretim alanındaki mevcut kaynakları en iyi şekilde değerlendirerek verimliliği arttırmak ve gelişimini sağlamak, bugünün küçüğü yarının büyüğü olan gençleriimizi; bilimsel, sosyal, kültürel ve ahlaki açıdan en iyi şekilde yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 8:50 15:00
Isınma: DOĞALGAZ
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Taban-Tavan Puan Bilgileri: -
Okulun Sınav Başarı Durumu: Okulumuz LGS de başarılıdır.
Sportif Etkinlikler: Futbol, Voleybol, Basketbol, Badminton, Masa Tenisi çalışmaları
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK Bilim Çalışmaları
Proje Çalışmaları: Devam etmektedir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Devam etmektedir.
Kontenjan Bilgileri: 50
Diğer Hususlar: Okulumuzda Halk oyunları, Tiyatro, Koro-Oratoryo, Şiir Dinletisi, Satranç, Drama etkinlikleri ve takım spor çalışmaları yapılacaktır.

Telefon - (0318) 245 45 55

WEB - https://sehitferdicanaltunkas.meb.k12.tr

Adres - Gündoğdu Mahallesi 1589. Sokak No23 Kırıkkale/Merkez

Öğretim Şekli :TAM GÜN/ NORMAL ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - GÜNDOĞDU MAHALLESİ KIRIKKALE/MERKEZ

Adres - Gündoğdu Mahallesi 1589. Sokak No23 Kırıkkale/Merkez

Ulaşım Okulumuz İl merkezinde yer almaktadır.Okulumuza Merkez otobüs ve minibüs duraklarından, Gündoğdu Tarım istikametine giden minibüsler ile ulaşım sağlanabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 2 KM